Sarsıcı

Tam 2 yıl önce adı çok ilginç geldiği için almıştım bu öykü kitabını ... 2 yıl rafta okunmayı bekliyordu madem bu ay okuduğum çok sayfalı romanlar arasında okuyayım dedim. İtiraf etmeliyim ki bu kadar sarsıcı öyküler beklemiyordum.



On öyküde de bize çok tanıdık gelen, bizim gibi kahramanlar var. Hepsi yaşamın içindeler...

Bazılarını heyecanla, bazılarını keyifle, bazılarını içim burkularak okudum. Hatta çok çok geç kalmışım okumaya dedim.

Özellikle son öykü Sessizliği Öldüren Tuzluk, ilk iki öykü İçler Dışlar Çarpımı, Vasati 40 yaş ve Jülide'nin öyküsü Kartela beni çok etkiledi.

Yazarın ilk kitabı bu, bence kalemi çok iyi, bir roman yazsa keyifle okurum. Ayrıca kapak fotoğrafını da yazar kendisi çekmiş, çok da güzel olmuş.

Öykü sever herkese tavsiye ederim.
Sevgiler
Sevim



10 Yorumlar

  1. bu çok ilginç geldi yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediye edeyim sana... İçimden geldi bana adresini yazsana maille yada instagramdan
      Sevim.kozacioglu@gmail.com

      Sil
    2. tamam bak döncem sana sonraa. şimdi iş gezisindeyim. tercümanlık yapıyom da dolaşıyom ankara izmir bursa. konuşuruz sonaaa haber vercem :)

      Sil
    3. Haha süper vaktin olursa Bursa'dayken ara daha kolay iletişim olur 🤣🤣

      Sil
    4. heeey aklımda unutmadıım bi süre sonra haber vercem kii :)

      Sil
    5. heey iyi bayramlar. şimdi bayramda evime geldim de yazayım dedim. şimdi baaak, ben çok dolaştığım için kargo göndersen de ben alamayabilirim yani. o yüzden sen benim yayınevine gönderirsin. onlardan alırım ben de, yayınevi eskişehirde, yazcam sana adres adres öğrenince. bi de baksanaa, sen bana bu notu yazdığında bak o akşam ben de hemen sana benim kitaplardan gönderirim diye düşünmüştüm, bak üstte 28 şubatta yanii :), sonra sen o akşam benim kitapları sipariş vermişsin, ne tesadüf demiştim içimdeen :) hemen o gece yani. ne hızlıymış, ben gönderecektim demiştim. şimdi bak, gönderdiğin kitap gelince ben de ayarlarım, senin almadığın kitabım iki tane sanki de miii :) yani ve günesürgünü almadın diy mi iki kitap, ben de onları göndercem veya göndertcem işte sanaaa. tişkir yaa. yazcam sana en kısa zamanda adresii :) evdeki şirinleri öp benim içiiin :)

      Sil
    6. Ben 3tane aldım 😀 hatta tatilde güne sürgün okucam frambuaz da var
      Sen yaz adres ben hallederim
      Ailece öptük seni

      Sil
  2. Hehe ne zaman istersen .. Seveceksin kanımca

    YanıtlaSil
  3. TRENDEKİ KIZ
    Paula Hawkins
    Heyecanlı, nefes nefese bir gerilim romanı. Sonuna dek de ne olduğunu anlamak zor.
    Rachel, işsiz bir kız. Kimse anlamasın diye her gün işe gider gibi trene biniyor, sabah akşam. Trende camdan çevreyi, evleri, insanları inceliyor.
    Uzun süre aynı rotada yolculuk yapınca camdan gördüğü insanlar hakkında senaryolar yazıyor kendi kendine. Bir gün, bu senaryo yazdığı bir çift ile ilgili bir haber duyuyor medyada.
    Boş olduğu için, kendini önemli hissetmek için bu çiftin yaşamına giriyor. O andan itibaren de karmaşık bir olayın içine giriyor. Gördükleri, o kurduğu senaryoya hiç benzememektedir.
    Rachel ve bu çift korkunç bir cinayete karışırlar. Herkesi hayatı bir anda ters döner ve durur. Hiçbirinin hayatı bir daha eskisi gibi olmayacaktır.
    İlginç ve zeki bir kurgu. Gerilim sevenler için çok lezzetli. Bir anda başlayıp bitireceğiniz bir roman.
    Not:3/4

    YanıtlaSil